Polni prosti dostop do decembrskega Magnificata

Čeprav smo šele na začetku decembra, naj vas Družina razveseli, saj vam podarjamo polni prosti dostop do decembrskega Magnificata!

Spremljajte jutranjo in večerno molitev, berila, evangelije, mašna besedila, kratka razmišljanja in življenjepise svetnikov za vsak dan.
Molitev nas obogati mnogo bolj, kot si predstavljamo. Pomaga nam videti bistvo in smisel stvari, daje nam moč, da uresničimo vsakodnevne načrte, naravna naše korake na pot miru, blagodejno deluje tudi na druge. Revija Magnificat je dragocena pomoč, da se ne izgubljamo v lastnih mislih, saj na konkreten način podpre naš sklep, da želimo moliti ob pomembnih trenutkih dneva.
Uporaba spletnega Magnificata je preprosta, berite ga že s klikom na to povezavo, aplikacijo lahko odprete tudi na svojem pametnem telefonu. Preprosto drsenje skozi strani in pregledno branje naj vam bodo v pomoč in spodbudo v letošnjem decembru.
Podelite to sporočilo z vašimi prijatelji, objavite na svoji spletni strani, blogu ali socialnih omrežjih, in tudi ostale razveselite z decembrskim Magnificatom.